کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

افزایش بهای جهانی نفت پس از فرمان نظامی پوتین

نشریه آمریکایی از افزایش قیمت نفت به دنبال فرمان رئیس‌ جمهور روسیه برای ایجاد بسیج نظامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد به دنبال فرمان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه برای ایجاد بسیج نسبی نیرو‌های روس، قیمت نفت افزایش داشته است.

 

قیمت نفت پس از کاهش ۱ درصدی روز سه‌شنبه به قیمت بالای ۸۶ دلار در هر بشکه رسید و فرمان پوتین که باعث افزایش قیمت نفت شد می‌تواند تنش را هم در میان کشور‌ها افزایش دهد و به اخلال در تامین انرژی منجر شود.

 

اکنون پس از این فرمانِ پوتین، اعلام شد که نفت وست تگزاس اینترمدیت به ۸۷ دلار در هر بشکه افزایش یافته که به معنی افزایش ۳.۲ درصدی است.

 

بنابر این گزارش، با اعلام رئیس جمهور روسیه برای بسیج نسبی ارتش، همچنین سهام اروپا در حال سقوط است و نرخ یورو در بورس مسکو برای اولین بار از ۶ سپتامبر افزایش یافته است.

 

پس از آنکه پوتین در اظهارات خود بسیج نیرو‌های روسیه را اعلام کرد، انگلیس در واکنش به این اقدام گفت که تهدید‌های ولادیمیر پوتین باید جدی گرفته شود.

 

وزیر اقتصاد آلمان هم به این مسئله واکنش داد و گفت: «بسیج نسبی نیرو‌های روسیه یک توسعه بد و اشتباه است.»

 

پوتین در بخشی دیگر از سخنان خود نیز گفت: «در اوکراین طرح‌های ضد روسی وجود داشت و مردم اوکراین را علیه مسکو برمی‌انگیختند. آن‌ها قصد داشتند علیه دونباس عملیات انجام دهند و به کریمه حمله کنند، بنابراین ما عملیاتی پیشگیرانه انجام دادیم.»

 

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه هم در اظهاراتی جداگانه با اعلام آنکه تلفات ارتش اوکراین به بیش از صد هزار نفر می‌رسد، گفت: «اوکراین به طور روزافزون از سلاح‌های غربی برای حمله به غیرنظامیان استفاده می‌کند. ما نه فقط با اوکراین بلکه با غرب در حال جنگ هستیم. بسیج نسبی شامل حدود ۳۰۰ هزار نفر از نیرو‌های ذخیره خواهد شد که فراخوانده می‌شوند.»

 

در همین راستا پوتین هم اعلام کرد که راه‌حل مسالمت‌آمیز درباره اوکراین برای غرب بی‌معنی است و خطاب به کشور‌های غربی گفت: «روسیه سلاح‌های زیادی برای پاسخ دادن دارد و این یک بلوف نیست. روسیه در معرض تهدید سلاح‌های هسته‌ای است و ما سلاح‌هایی علیه سلاح‌های غربی داریم.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر